17 Aralık 2008

Asamoah ve Hannah.!



Hannah Mensah.. 6 yasinda ve dogustan kalbi hatali.. Accra'dan Hannover'e geliyor ameliyat olmak icin.. Ganali bu cocuga yardimi eden insan ayni rahatsizliktan muzdarip olmus baska bir insanoglu.. Gerald Asamoah..

Asamoah alman milli takiminin ilk siyahi oyuncusu. Bu yüzden bu memlekette pek cok irkci saldiri ile karsi karsiya kaldi.. Asiri Sag Milliyetci cephenin her daim hedefi olan ve dönem dönem saldiriya ugrayan Asamoah inatla gülmeye ve güldürmeye devam ediyor.. O yasadigi tüm bu olumsuzluklara ragmen bir vakif kurup cocuklara yardim elini uzatmaya cabaliyor..



"Hayir Gerald, sen ALMANYA degilsin.!"

Sadece tribünler tarafindan degil.. Ki orasi da oldukca uzun bir konu aslinda özellikle gecen sene oynanilan Dortmund-Schalke macini hatirliyoruz hala.. Ve fakat su an yasaklanmis olan asiri sag örgüt "Schutzbund-Deutschland" uzunca bir süre afislerinde yer verdi ona.. Brandeburg icisleri bakaninin elindeki cok sey ifade ediyor olsa gerek..



Sonuc: Hannah sagligina kavusuyor.. Herkesin tatile gittigi yerde Asamoah su zamanda bir baskasinin noel tatilini garanti altina aliyor.. Ben bir sekilde aldiklarimi geri ödemek istiyorum diyor Asamoah.. Kurdugu vakif ile daha baska hastalara da yardim etme yolunu ariyor.. bir cocugun gülüsü cok seye bedel diye ekliyor sonunda..

2 yorum:

Fuzzy Logic dedi ki...

Hepimiz Asamoahiz...

Seviyorum icinde gercekten canli sevgisi olan, kendini kaybetmemis insanlari

Adsız dedi ki...

helal be asamoah, futbolculugunu pek sevmem ama insanligina kimse birsey diyemez heralde, insan gorsun o irkci almanlar insan.