9 Haziran 2008

Kendi Ülkesine Gol Atan Adam: Lukas Podolski



Polonyalidir aslen.. Uzunca bir süre de orada kaldi.




Soyle diyeyim, güzel olani Podolskinin hatunu, digeri de Klose'nin.. Klose evlidir ve ikizleri mevcut iken Podolski de babadir, cocugu vardir dört yildir beraber oldugu monikasindan..




Babasi ve danismani ile beraber..




Annesi ile evde.. O hala Polonya kani tasidigini soyluyor..Ailesi, akrabalari polonyada yasamini sürdürmektedirler.. formaya dikkat..




Kölnde iken dahi en iyi anlastigi oyuncu Schweinsteiger idi. Simdi ayni takimdalar,..


Attigi gol sonrasi polonya basininin konuyu nasil ele aldigini merak ettim. Misal Mesut Özil'in golüyle almanyaya elensek bizim basin nasil bakardi bu olaya.. Velhasil merak iste..


Gazeta: Polanya pek cok pozisyona girdi ama atamadi. Topla gerektigi kadar bulusmasina ragmen her zamanki gibi yani 12.kez almanlar yendi ve Poldi, bunu nasil yaptin ?

Fakt: Polonya podolskiye karsi 0-2 kaybetti. Kahraman Polonya dogumlu ama malasef bize karsi atti gollerini.

Super Express: Polonyalilar bizim isimizi bitirdi. Buyuk umutlarimiz vardi ama her zamanki gibi sona ermis durumda. SImdi ceyrek final cok daha zor..

Rzeczpospolita: Almanlar yine kazandi. Polonya dogumlu Podolski bizi asagi dogru iteledi. O hicbir zaman Polonya icin oynamak istemedi ama her zaman ülkesi ve ailesi icin iyi seyler söyledi. Attigi iki gol sonrasi abarti bir sevinc göstermedi ayni zamanda arkadaslari da abartmadi..

Hiç yorum yok: