3 Nisan 2009

Milli Takim Sansizi Süper Mario.!



Haksizlik demis iken.. Bir baska haksizliga kurban giden adamdir milli takimda gol atamadigi icin.. Galler karsisinda ceza sahasinda yaptigi güzel calimin ardindan rakibin bir nisan sakasi gibi kendi kalesine gol attirmasini saglamis ama o yine milli takim ile gol atamama dakikasini cikartmistir yukariya dogru.. Öyle bir adam ki klup takimda yaptiklari yeter de artar bile.. Yaklasik 135 tane Kuranyi eder bu adam..

Uzun zamandir milli takim formasiyla gol atamamistir ama yalniz midir o listede Gomez ?






Oliver Neuville 1450 dakika gol atamamistir milli takim forveti olarak ve ilk sira onun.. Gomez ise Klaus Fischer, Jürgen Klinsman ve Uli Hoeness gibi oyunculara henüz yaklasmamistir bile.. Bu kadar büyütmeye gerek yok.. Zira Klose'den sonra 6-7 yil sahneyi Gomez alacaktir..

4 yorum:

Alper Öcal dedi ki...

Heynckes'in ki bu seviyede takımlar için rekor olabilir.

6 sezon gol atamamış yav, oeeeeh.

cikkoleite dedi ki...

Klaus Fischer "artik yürümeyi bilen herkesi milli takima aliyorlar" diye elestirmisti Gomez´in uzun süre gol atamamasini kendisi de maasallah listede yerini almis.Cok sasirdim bu elestiriye.

Joe Jonese Atesdagli dedi ki...

Borges birader biraz konu dışı olacak ama senden ciddi ciddi "Historia de la Eternidad" hakkında bir yazı bekliyorum. Yoksa nesnelerin çekiciliği bize dokundukları kadar bir tatlı kaşığı ölçüsüne girecek, haberin olsun :)

Borges dedi ki...

Joe Joenese Atesdagli: Varol Döken'de Borges üzerine durduguna göre "Sonsuzlugun tarihi" merkezde olmasa da onu da iceren bir borges yazisi olabilir bir zaman sonra..

Sevgili Joe, okuyoruz efendim biz de seni. bir dönem sözlükte de babaerenler'in üzerinde durdugu "müteveffa komünistler kahvesi"'ni aratmayacak ölcüde güzel olan kiraathane muhabbetlerini seriye baglamani bekliyoruz :)