3 Nisan 2009

Volkan Demirel ..!



Uzun uzun yazmayacagim, kisa ve net.

Türkiye'nin su an icin en iyi kalecisi. Fenerbahce'deki güncel performansindan Avrupa Sampiyonasina kadar sevaplari hatalarindan fazla olan insanogludur. Muhtesem oynadigi bir mac sonrasi bütün sorunlarin odagina "Oyuncularimi her zaman korururum" felsefesine sahip oldugunu söyleyen teknik adam tarafindan yerlestirilmistir.

Toplamda ortalamanin bana göre oldukca üzerinde bir kalecidir ve yaptigi "bariz "hatalar da bu isin bir parcasidir.

Biraz haksizliga ugruyor gibi geliyor..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Aptal kurban..

y. dedi ki...

Çok futboldan anlamadığım nettir ,seyrederim,her hafta rıdvanı dinlerim,90 dk popüler olduğu için hatta eğlencelik de olduğu için onu da seyrederim,bazen maça gidip bağırırım da.Ama bildiğim bişey varsa volkanın biraz daha zekaya sahip olması gerektiği,farzı misal son milli maç,volkan üzerine gelen topa koştu koştu,sonra vurdu,top gitti rakip forvetin ayağına ,geri dönemeyecek volkan belli yani,demezler mi adama hadi kaleden fizana kadar çıktın,bari topu uzağa gönder de kalemizde gol görmeyelim diye.

Sade dedi ki...

Milli takımda oynayabilecek oyuncular arasında yan top zafiyeti olmayan kaleci var mı?

Mehmet Reşit dedi ki...

Kalecinin esas eleştirilmesi gerekeni; bilmemkaç maçta bir saçma sapan gol yiyeni değil, Rüştü gibi 35 yaşına gelmiş ama hâlâ 5 toptan 4'ünü dangıl dungul degaj yapanı olmalıdır.

cikkoleite dedi ki...

Hala mac kurtarma özelligine sahip ender Türk kalecilerdendir.

varol döken dedi ki...

bunu maç sonrası dillendirince insanın kendisi de haksızlığa uğruyor muhtemelen dövülmek isteniyor:)

hatasız eksiksiz benzersiz insanların ülkesinde doğmaktır tek hatası, onun dışında çok iyi kalecidir.

memduh95 dedi ki...

imzamı atarım. elektronik.

baha dedi ki...

iyi kalecilerin aptalliklari da bol oluyor genelde, bu ayri bir sey ama kabul edelim ki sporculara hayati zorlastiran ulkeler kategorisinde kesinlikle ilk uce gireriz. istikrarli futbolcularin degil anlik parlamalar gerceklestirmis sporcularin on planda oldugu bir ulkeyiz. daha cok kisiyi yer yurdum...

alperensaylar dedi ki...

iyi kalecidir ama ülkenin de en profesyonellikten yoksun futbolcusudur ve zaten en büyük eleştirileri de hep bu yüzdendir. ben van bommel'i sevmem mesela çok iticidir, bernabeu'da yaptıkları akıllardadır hala. sürekli didişiri birileriyle maç içinde ama bir gün olsun volkan gibi bir kırmızı kartı üst üste 3 defa aynı şekilde gördüğünü de hatırlamıyorum. ya da kaleci olarak bakalım. kahn manyağın tekiydi, pek belli etmese de. ama profesyonelin de kralıydı kaba tabirle. işte gelin görün ki volkan emre'den bile daha kötü bu konuda. hemen gaza gelir, tahrik olur. yoksa kaleciliğine lafımız yok. gol ve hata her daim vardır. ne olacak ki o topu kaçırdıysa, yazın cech de elinden kaçırmadı mı, ya da kahn da zamanında carlosun serbest vuruşunu içeri almadı mı?

T. Egemen Gul dedi ki...

Her 3 maçından birinde hatalı gol yiyen kaleci mi iyi kalecidir.?

Boyle bir seyi kabul etmek mumkun degil.

Profesyonelligi de tartışılır ki son 3 sezondur olanlar ortada. Bildiğin Ömer Çatkıç falan ondan daha iyidir yav. :)