26 Temmuz 2011

Şehrin Kaptanı.!



Podolski Köln'ün her şeyi. Premiere Lig'den tutun da La Liga'ya kadar.. Onu istemeyen yoktu ama o gitti düşme potasında yer alan ve sürekli yer alacak gibi duran Köln'e. Taraftarın bir numarası.. Şehrin sembolü olmuş durumda ve fakat hatırlarsanız burada çokca kendi başına buyruk bir adam olarak 'kaptan olacak' en son futbolcu olarak onu tanımlamıştık. Bu kimliğine ve geçen sezon yükselen performansına rağmen teknik adam onu kaptanlığını aldı. Geromel'e verdi. Burada Geromel değil mesele Podolski'nin kaptan olamamasıdır. İkinci kaptan bile değil.. Zira o kendisinin dışında gelişen olaylara karşı duyarsız. Ballack'a tokat atar zira o dışarısıyla ilgilenmez. Birisi ona bulaşırsa takım bütünlüğüdür odur budur sallamaz girişir. Stale Solbakken zor bir karar verdi. Podolski artık Köln'ün kaptanı değil ama hala şehrin kaptanıdır.

Bana göre doğru olsa da böylesine önemli bir ismi bir şekilde karşısına alan teknik adamın o şehirdeki günleri biraz zor geçecek gibi duruyor..

2 yorum:

admin dedi ki...

Solbakken de Dinamarka liginde şampiyon olup 2. Bundesliga'ya gelerek bana göre hata yaptı. Seviye atlamalıydı bence.. ?

Celal Abbas dedi ki...

2.Bundesligaya Gelmedi ,Bundesligaya geldi en büyük 5 ligden birine. :)

Bu arada Solbakkenin transferini duyduğumda bende aynı şeyi düşünmüştüm. Küme düşen bir takıma niye gittiki diye düşünmüştüm. :)

Bu algı sadece bendemi oldu merak ediyorum doğrusu. eğer çok kişide varsa bu araştırılmalı bence.