12 Haziran 2008

Ilk Günün En Iyi 11'i



Sportbild'in en iyi onbiri bu sekilde. Bu onbirin hepsi iyi oynamistir fakat en iyisi midir ? zhirkow ve Podolski ayni bölgenin adamlari.. Defans anlaminda muhtesem oynayan Romanya takimindan herhangi bir insan olmamasi -misal Rat- ilginctir.. Boulahrouz fena oynamamistir, özellikle son anda takima girmesine ragmen performansi iyidir ama en iyisi degildir ilk günün.. Daha cok engelaar ve nigel de Jong'un cabasi göz alicidir.. velhasil ortalama bir onbir cikarmislar iste..

5 yorum:

Protanopia dedi ki...

Bu en iyi 11'lerde neden 4-4-2 ya da 4-3-3 gibi sistemler dikkate alinmaz. Anlamis degilim. Yani 11 secerken en iyi sag bek su, sol bek su, stoperler sunlar gibi mantikli bir 11 hazirlanmasi gerekmez mi? Bu 11'i koysan saglam bi takimin karsisina duman olurlar. Sistem mistem dinlemiyorlar.

a.c. sedef dedi ki...

bu 11'de sol bekte gio van bronkchorst'un(büyük olasılıkla ismini yanlış yazdım) olmayışını bana açıklayabilecek bir mantık yoktur heralde.var mıdır?

Borges dedi ki...

Anil: Dogrudur benim de sonradan aklima düsmüstü.. Van Bronchorst (kesin ben de yanlis yazdim) mevki olarak hakediyordu ilk onbiri..

papaz dedi ki...

fritz nedir ya, almanyanın aksayan adamıydı fritz adamlar en iyi 11e almış:)

teneke karmadan kaymış olmasın buraya :)

Borges dedi ki...

papaz: Ilk gün.. ilk maclar sonucunda.. Yani Polonya karsisinda oynadigi performansa göre bir degerlendirme yapilmis. Süper degil ama o macin adamiydi Fritz, nasil ki Hirvatistan macinin pek de iyi olmayan adamlarindan oldugu gibi..