12 Kasım 2009

O'nun Ardindan..



Kizi Lara'nin kaybinin ardindan kocasini da ugurlamak ona düsüyor.. Tüm bu zamanlarda bu kadar güclü bir kadini görmek beni sasirtti isin dogrusu.. Hem kizini hem de kocasini kaybetmis bir insan benim en cok sabir diledigim..



Hannover teknik direktör Andreas Bergmann.. Sonuc itibariyle bütün gün beraber oldugu bir insanin artik olmamasinin verdigi aci biraz daha baskadir..



Martin Kind..



Basin toplantisi esnasinda dayanamiyor Oliver Bierhoff.. Kendisinin disinda bütün takimin bu sekilde oldugunu ve bir maca cikilamayacagini söyleyerek Sili macinin iptal edildigini de belirtiyordu..



Andreas Köpke.. Ikisinin ortak paydasi kucuk kluplerin kalecisi olup milli takima yükselme basarisi göstermis olmalaridir..



Bu sefer güldüremedi kimseyi ve o gercekten cok agladi.. Oliver Pocher..



40 bin kisi..

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Sözün bittiği an, çok yazık gerçekten...

Adsız dedi ki...

ne söylenebilir ki...

seanpenn dedi ki...

pocher in takım çalıştırmışlığı varmı?

Borges dedi ki...

Seanpenn: Yok canim ne takim calistimrasi.. O komedyen, televizyon yildizi, sunucu vesaire.. isi olmaz o alanda en azindan profesyonel anlamda.. Yoksa gecen sene allstar karmasinin bir yardimci antrenörü olmuslugu vardir ki cok iyidir oda.. lakin antrenör diplomasi filan yoktur ama siki bir hannover taraftaridir..

shenem dedi ki...

:(

arnawut dedi ki...

yazık etti kendine. allah eşinin yardımcısı olsun. zor...