2 Aralık 2011

Somalia bahanesi!



Magath gibi diktatör hocaların buna benzer hikayeleri eminim ki çoktur.

Somalia efendim Botafogo Rio de Janeiro'da oynarken antrenmana geç kalıyor. Biraz da korkuyor ve bahane bulmakta sıkıntı çekince polisleri arayıp kaçırıldığını söylüyor. Efendim bir adam bunu silah zoruyla almış, iki saatlik bir araba yolculuğuna çıkarıp Rio'ya götürmüş de oradan kurtulmuş..

Polis elbette biraz şüpheleniyor ve evinin önündeki güvenlik kameralarını kontrol ettiriyor. oradan bakınca görülüyor ki beyimiz sabaha karşı 4'te gittiği partiden evine doğru yeni giriyor ve antrenman başlangıcında da evinde horul horul uyuyor..

Az daha bu yüzden hapse giriyormuş da kulubü araya girip para cezasına çevrilmiş cezası.(13 bin dolar)

Tamam antrenmana geç kaldın ve bir şey uyduracaksın da sayısız bahane arasından bunu mu seçtin kendine be adam!

Şimdi Ferencvaros'da oynuyormuş 1984 doğumlu doğuştan şakacı bu arkadaş..

Burada da Brezilyalıların sezon açılışına geç kaldıklarında absürd bahaneleri olurdui yok uçak kalkmadı yok yer yoktu, telefonum çekim alanımın dışındaydı. misal Julio Cesar (Bremen ve Dortmund'dan) bir keresinde geç gelme nedeni olarak dedesinin ağır hastalandığını söylemişti hayatta yaşayan herhangi bir dedesi olmadığını unutarak.."

Yalan söylemenin de bir "mantığı" olmalı..

3 yorum:

Devil dedi ki...

ben diyordum bu problem sadece bizim sambacılarda var (Türkiye'de) meğerse tüm sambacılarda varmış bu :D

Alkan Gültekin dedi ki...

Bir Lincoln fanatiği olarak söylemem lazım ki, Lincoln'ün böyle bahanelerle işi olmazdı pek, o direk kamplara gelmez, kafasına göre takılırdı. Daha ziyade kankası Fred bayağı bir arızaydı bu konularda sanırım :)

M.Cagdas dedi ki...

Artik kimbilir kacinci gec kalmasiysa butun bahaneleri kullanmistir, son care boyle bir seye basvurmustur bence :) Ikinci secenek olarak cok fazla polisiye filmi izlemis ve hayal dunyasi fazlasiyla genis.