19 Mayıs 2009

Diegoluk Sinavi.!



Bremene imzayi attigi gün bugünlerin gelecegini yazdik, cizdik.. Diego, UEFA kupasi finalinde cezali ve "Diegoluk Sinavini" Carsamba aksami Lucescu'nun Saktarina karsi istanbulda verecektir Mesut Özil.. Bu sene oynadigi 46 macta 23 asisti vardir Mesut'un.. Schalke menajeri Müller'in yaptigi sacmaliklardan birisi olarak kaldi.. Kuranyi, Lincoln dönsün der ama pek cok schalkeli arkadasim der ki:

"keske Mesut geri gelse.."

Bremende mutlu ve sözlesmesini de sorunsuz bir sekilde uzatiyor.. Demek ki Schalke yönetiminin o zaman göstermek istedigi parasever Mesut tipolojisi cok da dogru degil.. Son olarak Schaaf'in eline düsen hangi yetenek körelmis ki Mesut gelecegin Diego'su olmasin.. Diego 6 milyon euro'ya geldi.. Klose 5 ve Mesut da yaklasik 5.. Gidisleri cok baska oldu ve görünen o ki Mesut ile bu kazanimlari devam edecektir Bremen klubünün..

3 yorum:

Fethi dedi ki...

mesut'un werder'e satılmasından dolayı schalke yönetimi ne kadar suçlanıyorsa bence porto yönetimi de o kadar suçlanmalıdır.

tam hatırlamıyorum ama sanırım porto'da 2 sezon gecırdı diego ve orda hiç bir varlık gösteremedi belki ama santos'dayken bas bas bağıran bir futbolcuydu kalitesi hakkında.

Borges dedi ki...

Santos'dan geldiginde bugün varolan durumundan bile daha olacak diyorduk, o denli sasali bir gelisi oldu ama patlamayi Schaaf'da yapti. Diego yine performansi yüzünden gitmistir belki lakin Özil daha cok beceriksizlik nedeniyle.. Bugün Rakitic'e hic para vermeden Özil'i oraya yerlestirmeleri gerekiyordu.. Hem ellerinde en az 10 milyon eder fubtolcu olurdu ayni zamanda bes milyon Rakitic'e verilmezdi vs..

varol döken dedi ki...

bakacağız bu akşam west upper mıdır nedir oradan... sevmezsek yuhlayacağız ama alman milli takımını seçtiği için değil sadece beceremediği için:)

yine de bu gözler diego yu görmek isterdi sahada, o da başka tabi... daha başkası bu gözler hamburg u görmek isterdi o sahada ve pek tabi zico'yu kenarda...