17 Mayıs 2009

Edin Dzeko..!



Bana göre Bundesliganin Mario Gomez ile beraber en transfer edilesi forvetlerinden birisidir.!

1.92 boy, Kafa Hakimiyeti, Pozisyon alisi, yerden oynayabilir olusu, teknigi, golcülügü ve 86 dogumlu olmasini da attigi 25 golün üzerine ekleyin.. Sonuc budur.!

3 yorum:

LeFoot dedi ki...

kimsenin beklemediği bir performans sergiliyor dzeko... hiç hesapta yokken(en azından benim adıma) bir anda ortaya çıkıp, gollerini sıralamaya başladı. Avrupa futbolunda kiçik çapta bir "zlatan" imajı yarattı bile...

ibisevic ve dzeko forvet ikilisine sahip bosna hersek milli takımı da 2000' li yıllarla birlikte Türk futbolunun gösterdiği yükselişe benzer bir yükselişl trendine girebilir...

Borges dedi ki...

Le Foot, Magath haric sanirim, o neyi aldigini cok iyi biliyordu belki de. Baska acidan bosna milli takimina "misimovic" i de eklemek gerekir..

Enes Özbey dedi ki...

dzeko-ibisevic-misimovic gercekten muhtesem bir performans gosterdiler bu sezon. Ibisevic sakatlanmasaydi Hoffenheim bu durumda olur muydu diye aklima takiliyor ama futbol ihtimaller oyunu. Bu oyuncularla alakali asil merak ettigim konu profesyonellik anlayislari. Bizde "Simardi" diye tabir edilen oyuncu tipinde olmadiklarini saniyorum takip edebildigim kadariyla. En azindan atilan o kadar gole ragmen bir Cristiano Ronaldo gibi antipatik hareketler gormuyoruz Dzeko'da. Cok acik bir sekilde takim oyuncusu oldugu goruluyor sadece gol degil asist istatistiklerine baktigimizda. Yine de bu konuda biraz bilgi verebilirseniz, oyuncularin gelecek performansi adina da daha saglikli bir fikir elde edebiliriz zannedersem.