22 Mayıs 2009

Yeni Bayern.!












7 yorum:

Othello dedi ki...

Benim anlamadigim olay; bir masa cevresine oturmus 10-15 kendi capinda akilli ve basarili adam, o kadar secenek arasindan soyle bir ucubede karar kilabiliyor. Gercekten cok ilginc..

varol döken dedi ki...

içindeki yenilenmeden dışındaki değişse ne olur... bu as 900 kamyon kalıyor mu bu senede? van gaal bir roy makaay daha getirmiyor mu borges?

forma güzelmiş bu arada ben çok beğendim...

Murat YILMAZ dedi ki...

Bayern her sene yeni forma yapmak zorunda mı? Merchandise olayı da bir yere kadar. Kulübün sembol bir forması malesef yok! Ben hala Commodore reklamlı sade formanın sevdalısıyım..

tesla dedi ki...

90'ların sonunda ne güzel formaları vardı bayern'in.omuzları mavi olan kırmızı forma, kırmızı şeritli siyah forma çok sevdiğim tasarımlardı.hatta 2001 cl'yi alırken giydikleri düz kırmızı forma da fontlarıyla kesimiyle olsun mükemmele yakındı. sonra ne olduysa yatay çizgili abuk formalara geçtiler.yenilerinde 2001'deki formaya dönmüşe benziyorlar ama o yakalarla yanından bile geçemezler.feci kötü geldi bana tasarım.futbol sahasına golf elbisesiyle çıkartacaklar adamları neredeyse.hem nike hem adidas ellerindeki tüm dizaynları tüketmişe benziyorlar....

Borges dedi ki...

Isin dogrusunu söylemek gerekirse yenilere kolay kolaya isinamam.. Telekom geldiginden bu yana olusan pek cok formayi cok da sevememisimdir.. Yine de bu fena degil diyorum ve her daim bende de eskilerin yeri cok daha baskadir.. Forma konusunda insan nedendir bilmem tutucu oluyor genelde, güzel-cirkin farketmez gecmisin formalari her daim daha bi güzel gelir..

dark knight dedi ki...

maviye ya da laciverte yer verdikleri formalarını beğenmişimdir hep. sadece kırmızı beyaz formalarını asla sevemedim, bunları da sevmedim :)

Murat YILMAZ dedi ki...

Bayern'in güzel formalarından biri de 1992-93 senesinde giydiği üç şeritli formadır. Türkiye dahil tüm dünyada bir sürü takım bu formayı taklit etmişti. Bizim sınıf takımının da formasıydı