17 Mayıs 2009

Yavas Yavas..

7 yorum:

mondo trasho dedi ki...

magath yarattığı bu eserin tadını çıkarmak yerine, schalke'yi buhrandan kurtarmaya gidiyor. ilginç... adam mücadeleyi seviyor.

seneye schuster büyük ihtimalle onun yarattığı bu takımın başına geçecek. getafe'de de laudrup schuster'in yarattığı takımın başına geçmişti. gerçi schuster real'e gidip level atlamıştı.

magath gibi hocalara hayran olmamak elde değil. sen muazzam bir takım yarat, CL'de oynama şansını yakala ama bunalımdaki bir başka takımı diriltmeyi tercih et. hayran olmamak elde değil.

Adsız dedi ki...

M.Denizli de Magath'i ornek alsa fena olmayacak sanki.

Borges; uygun oldugun bir zamand Atouba ile ilgili bilgilendirebilir misin biz Besiktaslilari.

Borges dedi ki...

Atouba'yi simdi yaziyorum on dakika sonra postlanacaktir:)

arif dedi ki...

seneye wolsfburg takımı bu kadroyu koruyamaz arkadaslar..Özellikle dzeko büyük ihtimalle bu yazın transfer piyasasında gidecek adamların basında..Seneye wolsfburg magahtsız ve dzekosuz beşincilik altıncılık için oynamaya devam eder

Recep dedi ki...

Sizce Wolfsburg'un önümüzdeki sene hocası kim olacak? Armin Veh ve Schuster isimleri gündemde. Bu konuda bi anlşama var mı?

Borges dedi ki...

Dedikodular var.. Schuster dedikodusu, Veh.. Gücü fazla Wolfsburg'un istedigini takimin basina getirebilir.. Simdilik kesilesmis bir bilgi yok benim bildigim..

WOlfsburg akilli bir sekilde secim yaparsa bu kadronun üzerine koyar ama bir tane daha Magath bulabilir mi iste burasi belirleyici olandir sevgili Arif..

cheese dedi ki...

Eskiden Wolfsburg deyince aklimiza Roy Präger gelirdi, simdi iste artik onun yerini Edin Dzeko aldi...