19 Mayıs 2009

Keisuke Honda Frikigi.!



Flying Dutchman yazinca aklima geldi birden.. Iki yil önce sözlüge de yazmistik filan.. Simdi ögrendik ki Hollanda ikinci lig takimlarinda iyi bir performans sergiliyormus.. Yine de siz yukaridaki frikigine bir göz atin.. Keza bunun bir ilk olmadigini ve cesitli örneklerini youtube da görebileceginizi de eklemek isterim..

#Roberto Rivelino Frikigi.!

17 yorum:

Noat Samisa dedi ki...

Korean Times'ın haberine göre adamım Ki Sung-Yueng'e Hamburg talip olmuş.Bilmiyorum Alman basınında böyle bir haber var mıdır?De Jong ve Kompany yakın zamanda takımdan ayrılınca orta sahada bir boşluk oluşmuştu, sanıyorum Ki Sung-Yueng burayı fazlasıyla doldurur.(Bonservis 4 milyon dolar)Bu transferin önündeki tek engel Şenol Güneş'tir, eğer Trabzonspor'un teklifini kabul ederse Bundesliga'ya bir Koreli daha gelecek gibi.Eğer Hamburg elini çabuk tutmazsa Man Utd'ın Temmuz'daki Seul seyahatinde Manchester'a yolculuk da olabilir.

Konu Japon oyuncu Honda madem, Japonya ile alakalı bir isim de ben ekleyeyim: Mu Kanazaki. Adamım Ki gibi o da 1989 doğumlu, onun da müthiş bir sağ ayağı var, o da her iki ayağını kullanıyor, o da bir orta saha oyuncusu.Avrupa'ya gelse de her hafta izlesek. :)

pclion dedi ki...

Frikik şahane ötesi ama yorumcunun efektlerine bittim esas. Bu abi Japon animelerinin yancı, komik karakterlerini seslendiren adamdır arkadaş, aksine kimse inandıramaz beni!

Borges dedi ki...

Noat Samisa: Noat Hosgeldin önce;)

Simdi takip etmedigim icin söyledigin oyuncu hakkinda bir gelisme var mi bilmiyorum ama sunu söyleyebilirim. Hmaburg, Streit ve Taveres'i alsa da defansif orta saha ariyor kendisine.. Streit geri dönüyor ve burada eksikligi var.. Yani ihtimal dahilindedir kesinlikle.. bir arayis var kesinlikle.. Kanazaki'yi de aklimda tutuyorum ben;)

Ugur, cok önceden burada bilirsin belki berbatov'un nefis asistini vermistim. o Asist kadar ya da o asisti güzel yapan iki sey var, seyircinin muhtesem tepkisi ve spikerin heyecani.. Burda da seyircisiz olmasina ragmen degerli yapan unsurdur o tepki.. O anime konusuna ben de katiliyorum ayrica :)

caven dedi ki...

berbatov un vole asistinden mi bahsediyosun borges?

Borges dedi ki...

caven: Sundan bahsediyorum..

http://devrimderki.blogspot.com/2008/11/yavasligin-kralligi-dimitar-berbatov.html

Noat Samisa dedi ki...

Hoşbulduk.Gezdik, kupayı aldık, birinin ucundan tuttuk, döndük. :)

Streit deyince zihnimden bir film şeridi geçti.2 sezon evvel Şükrü Saraçoğlu'a Frankfurt konuk olmuştu.İlker Yasin'in skoru 2-2'ye getiren ve Fenerbahçe'yi tura çıkaran golündeki ''hem penaltı hem gol'' sözü bu maça dair akıllara yerleşse de benim için bu maçın özel adamı Albert Streit idi.Fink 6'yı, Streit 8'i giyiyordu o gün; ''şöyle bir adamımız olsa'' diye iç geçirmişimdir.Sonra biliyorsun Edouard Cissé'yi aldık.Yine bu maça dair bir anektod da Frankfurt'un iki golünü de Japon Takahara'nın atmasıdır, bu da tam bu posta uydu. :)

Borges dedi ki...

Noat: Takahara fena degildi aslinda ve önemli goller atti Hambug takiminda ama bunlarin adedi cok azdi. Frankfurt performansi da fena degildi on gol barajini gecmisti o sezon ama dönüsü kacinilmaz oldu. Hamburg takimi saglam reklam yapmistir onun transferinden..

Streit iyi ama kafasi baska calisiyor, cok baska dünyasi var. performans sorunundan ziyade iste burda da yer verdik idmanda ettigi kavgalar, garip cikislari filan.. Yoksa milli takim düzeyindedir kendisi. Hele ki Cisse'ye göre cok daha iyi bir tercih olurdu kesinlikle..

bilog dedi ki...

Bence ülke olarak dövüş sanatlarında usta olmalarının avantajını kullanmış bu adam. Boş zamanlarında kesin farklı sporlar yaparak kendini geliştiriyor :)

Flying Dutchman dedi ki...

honda yalnız biraz uçuk bir adam olduğundan "bu sene de şampiyonluk istiyorum" demiş geçende bir gazeteye....hafiften falso almış o da top gibi...nereye oluyorsun lan venlo'yla...

Bahadır dedi ki...

bunların filmleri de böyle. tabii doğal böyle şeyler çıkması.
şaolin futbolu geldi misal aklıma :)

Borges dedi ki...

Bahadir: bir de abarti diyorlar filmlerine.. cik cik cik..

Empyrium dedi ki...

Yahu uzun yıllardır adam gibi frikik golü izlememişiz takımımızda, bunları görünce insanın içi burkuluyor.

Borges dedi ki...

Empyrium: Maalasef anlayabiliyorum seni :)

Empyrium dedi ki...

Birde konuyla alakasız olucak özür dilerim ama flim demişsiniz.Uzak Doğu flim olayını çözmüş.

Vengeance Trilogy muhteşemdi.Birbirinden bağımsız üç intikam flimi, serinin 2. flimi en çok tanınanıdır.

Oldboy

Saygılar

Öldürmeyen intihar dedi ki...

Spikerler bana playstationdaki winning eleven spikerlerini hatirlatti nedense :)

Gole gelirsek tam ''belli bu dumduz kucagima gelir top,faso almaz'' denecek kadar mesafe kat ettikten sonra donmeye basliyor.Geriye de caresizce izlemek kaliyor.

varol döken dedi ki...

@noat samisa
biz de gittik, biz de gittik ama biz bobo'yu aldık... hadi kurtarsın kim ku duk beni bu bunalımdan şimdi:)

keisuke honda'nın ismi yeter, bir de e.honda vardı, o da punduna getirdi mi fena vururdu:)

Sakarya dedi ki...

Bu adamı alacaksa Gs ardaya niye verdiler 10 numarayı ???
Bu arada keşke gelse mütevazi çocuğa benziyor sevdim haytayı :Pp