21 Mayıs 2009

Magath Otoritesi.!



Bizim Fürth'den aldigi Adlung'u Magath antrenmandan kovar iken.. Yeterli performansi gösterememis, istediklerini yapamamis.. Ki daha Magath altinda tek bir bundesliga maci da cikaramamis bu oyuncu filan.. 21 yasinda bir oyuncuyu antrenmandan kovmak o oyuncunun gelecegi adina nasil etki eder bilemem lakin antrenmanda kalan diger oyuncularin bir sonraki zaman diliminde Magath'in otoritesi konusunda sorun yasamayacagini tahmin ediyorum..

Gladbach deplasmaninda bir görüntü vardi.. 1-1 iken yapilan bir hataya öyle sinirlendi ki son dakikalarda galibiyet golü gelip cok önemli bir engeli asacak durumda olmasina ragmen o gole sevinemedi bile.. Gol oldugunda herkes sevinir iken Magath oyuncusuna hala kiziyordu..

Gel de korkma, dedigini yapma bu adamin.!

3 yorum:

mRC dedi ki...

Genç Alparslan'ı fırçalayan Bülent Korkmaz da bu etkiyi bırakmış mıdır Baros, Kewell, Lincoln ve Arda üzerinde?

Borges dedi ki...

Neden fircaladigina göre degisir ? Kimin fircaladigina göre degisebilecegi gibi ?

Magath, antrenman metodlari yüzünden kluplerden ayrilmis, kovulmasinin nedeni olmus adamidir, bedelini ödemistir, bugün krali gelse dinlemez, dedigini yaptirir.. Alparslan da Adlun gibi koca sezon boyunca bir mac olsun kadroya girememis, kötü performans sergilemis futbolcu mudur ki ?

düsünmek gerek

Adsız dedi ki...

Bremen macinda da sonlara dogru takim 4-1 mi ne ondeydi, takim sampiyonluga gidiyor, zaten Magath'in son maci, adam sevinecegine hala bagirip cagiriyor kenarda, uyariyor futbolcularini. Buyuk adam.