30 Haziran 2010

Güzellikler.!



Sunu da ekleyeyim ben Sarahmania olarak. Schweinsteiger ya da bir baska erkegi degerlendiremiyoruz aslinda. Misal simdi adam cok güzel top oynadigi ya da bana hitap edecek sekilde iyi futbol oynuyorsa yanina herkesi yakistiririz.. Sarah filan dahi hikaye kaliyor yaninda. Sarah da kim ? Daha iyisine layiksin diyoruz, daha cekici , daha güzel geliyor gözümüze ve oynadigi futbol.. Cok güzel be bu Sarah.! Bilmeniz gereken bu.!



Juventus'a gidecek dedikodulari da basladi. Neden ? yanindakinin nedeni neyse bu dedikodunun da icerigi odur. Diego, Sarah Connor ile takilmaya baslamisti üstelik sevgilisi filan varken.. Eh elbette yanina bir arkadas gerek.. Mesut'u da o sekilde götürmüstür ve iki on numara ayni zamanda bacanak olmustur bu durumda. Baska türlü bu cocuk mümkün degil böyle bir hatunla birlikte olsun. Ne olduysa ahanda diyorum Diego'dur sebebi..

"lan Mesut.. bi kiz buldum, kardesini de sana ayarlayalim.. gel"

" Abi annemden iki yas kücük o ne yaptin .."

"lan gel lan gel.. güzel bu güzel.."



Bayan Kaka.. Ne desem bilemedim. Hani bazen her sey iyi gider, üst üste gelir ya tüm güzellikler.. Kaka'da bu bir yasam boyu böyle sanirim. Adamin tek bir kusuru yok su yasamda.. Ve ben bu iki insani birbirlerine cok yakistiriyorum..



Van der Vaart yenge. Yok, bir sey demiyorum. Kanseri yenmis, o güzel haberi vereyim dedim ben. Bu cok güzel bir gelisme, gerisi hikaye. "Önce saglik.." ile baslayan cok cümle duyarsiniz, zamanla ne kadar dogru oldugunu görürsünüz.. Helal.. Yendi ya o kanseri ? yeter..



Sneijder'in meshur Yolanthe'si. Valla cok övdüler filan ama burdan baktiginda pek bir numarasi yok gibi. Olunca, biz bir daha postlariz yengeyi. Tek fotoyla degerlendirmeyelim.



Casillas yenge. Ismi ne ? Sara.. H'si eksik. Sarah'a rakip olarak bir tek bunu görüyorum ben.. Ve simdi gecenin sürprizi..



Karistiyas.. Hic sasirdim mi ? Hayir..



Sarah postundan istek geldi Mamak Cezaevinde yatan arkadasi icin ve biz de kiramadik. Ortadaki güzel Silvia Meichel. Mario Gomez'in güzelligi.. Onun bize göre saginda kalan ise Mesut Özil'in Anna-Maria'si..Solundaki ise Piotr Trochowski'nin Melanie'si. Asagidaki Sarah postunda cok da bir seye benzemiyordu ama buradan bakinca gayet hos bir hatun..



Yeni kesif bu. En soldaki Dennis Aogo'nun hatunu Alessia Walch.. Baska resimlerini de gördüm, cok güzel bir hatun.. Ortadaki ise Mertesacker'in güzelligi.. Siz bence solda kalin.



Cok güzel gülmüs, ödüllendirilmeliydi sanki..

7 yorum:

flyingdupe dedi ki...

Alessia Walch.
buna insan diyeni dövmek lazım 8-)

gerisi önemli değil... dedi ki...

silvia fotoğrafı için;

beyaz forma ve bu esmerler güzeli hatun. feci feci :)

Flying Dutchman dedi ki...

sylvie bacı, yolanthe'yı bozuk para cebinden çıkarır..

yolanthe kimdir..bizim yıldız tilbe'nin değirmen görmüşü...

CaRtMaNtR dedi ki...

Aslında bir World Cup WAG top 10 çok güzel olur gibi en azından çeyrek finale kalan takımlar arasından bir liste :)

varol döken dedi ki...

valla şu posttaki en alttaki hatundan sonra gerisi biraz yalan geliyor... şu an dünyada en az 3 milyar erkek bir cep telefonuna dönüşmek istiyor:)

http://pennearabiata.blogspot.com/2010/06/4-gunun-ardindan.html

Borges dedi ki...

FD: Abi baksana, Osman bir sey göndermis.. Burada güzel diye. Kisa bir film, ilginc lakin biraz da tuhaf. Sen kesin seyretmissindir ama bir bak..

http://www.youtube.com/watch?v=ubKEtuWJuKY

Osman: Burada da cok muhtesem bir sey degil ama bu resimden daha iyi diyelim. BIr de seksilik unsuru baska baktirir elbette.

Cartmantr: aslinda top 10 yapmaliydim, hizli bir sekilde yaptigim icin böyle oldu. O da olur ileride.

Varol Döken: Abi o resimde güzel, bak gülüsü filan cok hos da videolarda surda burda fazla "pornografik". Sevmem ben böyle tipleri mesela.. Sarah'dir, Sara'dir daha güzel gelir bana..

varol döken dedi ki...

ben de çok arada kaldım o yüzden... güzelliğini ekstra sergilemek bana da itici geliyor ama bu kız çok başka ya... şu an dünya üstünde milyarlarca taraftar şampiyon olursak soyunup sokakta koşacağım diyen iki kişiden hangisini desteklemesi gerektiğini düşünüyor:

biri larissa riquelme

diğeri ise maradona

sen hangisi desteklerdin?

:)