2 Temmuz 2010

Maradona - Müller Karisikligi.!



Bir de Maradona-Müller elestirisi gelsin. Ayrimcilik-gayrimcilik yok, neyse koyuyoruz bak ortaya.

Bu olay mart ayinda oynanilan Arjantin-Almanya maci sonrasi yasanmistir. Maradona Müller'i tanimiyor ve teknik direktörlerin olmasi gereken yerde futbolcunun olmamasi gerektigini söylüyor ve tanimadigi Müller'i podyumdan kovmasinin arkasindan ancak onun Alman milli futbolcu oldugunu ogreniyor ve yaptigi konusmada da oyuncudan özür de diliyor..

Bu cok büyük sorun degil, olabilir zira Mart ayinda Arjantin karsisinda Müller ilk milli macini oynadi. Bundesliga disinda da bilen-eden cok yoktu. Maradona-Müller karsilasmasinin ilk saniyeleri ve birbirlerine bakislari da oldukca ilginc olmus..

..ve fakat bugün söyle bir aciklamasi var.

"Eger biz Maraton kossaydik Almanya Müller sayesinde kazanabilirdi lakin futbol oynuyoruz ve top ayagimizda iken biz onlardan daha iyiyiz.."

Bu söylemlerden sonra umarim Müller golüyle turnuvaya veda etmez Arjantin. Zira Müller ofansif acilimlari etkili olan ve cok kosmasi degil, dogru yere kosu gerceklestirmesi ile Almanyaya yardim edecektir. 3 gol atip 3 asist yapmis bir oyuncudur an itibari ile.. Ayaginda iken top cok da kötü degildir, umarim bunu yarin ögrenmek zorunda kalmaz.

Üst üste iki Müller hatasi cok da hos degil.

2 yorum:

Temur dedi ki...

Son paragraf Nostradamus vari olmuş :)

varol döken dedi ki...

maradona da ders alanlardan olmadığı için, bu akşam çoktan unutmuştur:)