3 Temmuz 2010

Sürpriz Performans: Arne Friedrich.!



Ben onu hep bu kareyle hatirlayacagim. Enke'nin ölümüne verdigi tepki hic cikmiyor aklimdan.. Cocuk gibi agladi ya artik daha baska bakiyorsunuz ki akli basinda aciklamalarin da adamidir Arne Friedrich..

Düsen Berlin takimindan Kacar v.s. haric gündeme gelmeyen iki güzel oyuncu vardi. Kalecileri Drobny ve milli defansi Arne Friedrich..

Kadroya sakatliklar nedeniyle girdi, baska türlü sansi yoktu. Westermann'in sakatligi, Serdar'in formsuzlugu onu Mertesacker'in yanina civiledi. Herkes Mertesacker'den emindi ama Fridedrich ne yapacakti ?

Bir iki macin adami olacak seviyede yanindaki partnerinden dahi daha iyi bir performans gösterecegini kimse düsünemedi. Üstelik..

2 milyon euro bonservis ile Wolfsburg'a gitti ya, inanamadi insan..

Baris Özbek'i oradan bulup getiren kafa, bunu neden görmezsin sen ? Yeminle üc yil defans sorunu yasamazdin..

Wolfsburg'a hayirli olsun bu güzel adam.. Turnuvanin en sürpriz peformansini gösteriyor an itibariyle..

7 yorum:

aksilaz dedi ki...

Ah Borges ah yarayı deşme iyice. iki ay önce yazmıştım ama bizim aklımıza gelenler yetkililerin aklına gelmiyor demekki. Neill ve Friedrich ne güzel olurdu halbuki ...

Can dedi ki...

Abi Löw'ün oyuncu seçimlerindeki tavrı çok hoşuma gidiyor. İnandığı oyuncuları seçiyor bir bakıma ama, acaba genel olarak yanlış mı yargılıyorlar oyuncuların seviyelerini diğerleri? Ya da Löw performans alma konusunda mı çok ustalaştı?

Borges dedi ki...

Can: Sunu düzelteyim. Löw inandigi oyunculari almiyor. Öyle yapan Terim,Maradona. Löw taktisyendir, daha cok oyun felsefesine uyan oyunculari aliyor. Klose gibi kimileri konusunda inanc önemli olsa da ana faktör felsefeye uygunluk.

Taktigini belirliyor ve bu yönde oyunculari alip basarili oluyor. Dogru taktik üzerinde herkes yüzde on daha verimli oluyor haliyle. Genel durum bu sekildedir gibi..

gökmavi dedi ki...

taktiğine uyanlar da iyi, güzel insanlar oluyor genelde, friedrich, müller, klose gibi. hoş arada scweinsteiger gibi sığır modeller de çıkıyor ya olsun.

CaRtMaNtR dedi ki...

Bu arada Kacar ve diğer genç Hertha Berlin oyuncularının durumu nedir Galatasaray'ın Kacar'ı alma ihtimali olabilir mi. Gojko Kacar ve Michael Bradley alınsa ne güzel olur aslında :)

Borges dedi ki...

Cartmantr: Kacar'in taliplisi cok, onu birakmamak icin calisiyor Hertha. Benim begendigim Ebert vardi ama piyasasi cok fazla olmadigindan transfer filan cok mümkün degil gibi.. keske GS alsa.

caveksk dedi ki...

acaba galatasaray talip olsaydı bonservisi yine 2milyon olurmuydu??